Kahvila Vihannonkulma

Maittava aamiainen kahvilassa? 

Hotellimme aulassa palvelee Kahvila Vihannonkulma, jossa nautit maittavat aamiaiset kahvilan valikoimasta. Kahvilan valikoimiin kuuluvat herkulliset sämpylät, toastit, croisantit, kakut ja pullat. Erikoiskahveja löytyy joka makuun ja valmistamme sinulle kahvin pressopannussa, jotta päiväsi voisi alkaa vähän ylellisemmin. 

Kahvila palvelee: 

Ma-pe 7-18

La 8-18

Su suljettu

 

Sunnuntai aamiainen

Sunnuntaisin ja arkipyhinä kahvilan ollessa suljettu, voit tilata aamiaisen etukäteen. Mikäli olet tilannut aamiaisen sunnuntaille, sen voi nauttia kahvilassa tai omassa huoneessa oman aikataulusi mukaan. Aamiaiset pakataan laatikoihin, kahvin/teen saat valmistettua ohjeidemme mukaan.

Vaihtoehtoina on 4 erilaista ja maittavaa aamiaisvaihtoehtoa, jotka tulee tilata huoneen varauksen yhteydessä. Vaihtoehdot löytyvät alta. Tällä palvelulla haluamme kantaa kortemme kekoon ruokahävikin vähentämisessä, ja jokainen saa valita itselleen sopivimman aamun aloituksen. 

Kaikki aamiaisemme ovat laktoosittomia. Kahvin ja teen kanssa on tarjolla sekä laktoositon maito että kauramaito. “Jottain eksoottista” on kasvissyöjälle ja vegaanille sopiva vaihtoehto.

Gluteenittoman aamupalan voit valita lisäpalveluista erikseen.

Mahdolliset muut ruoka-aineallergiat tai erikoisruokavaliot toivomme teidän ilmoittavan varauksenne yhteydessä, Lisätietoa-osiossa. 

Asiakkaillamme on myös mahdollisuus hoitaa itse aamiaisensa, sillä huoneen jääkaappiin (Logik Table Top jääkaappi 67 L) mahtuu myös omat eväät, mikäli aamiaisvaihtoehdoistamme ei löydy itselleen sopivaa vaihtoehtoa.

Sillai ku saaristosa 15€

Saaristolaisleipää munavoilla ja kylmäsavulohella, tuoreita hedelmiä, jogurtti, tuoremehua sekä kahvia/teetä

(Loi)maalta kotosi 15€

BLT Sandwich munalla (pekonia, paistettua munaa, paahtoleipää, tuorejuustolevitettä, salaattia ja tomaattia), tuoreita hedelmiä, jogurtti, tuoremehua sekä kahvia/teetä

Suuresa maailmasa 15€

Kahdella tapaa täytettyä croisanttia (parmankinkku ja nutella), tuoreita hedelmiä, jogurtti, tuoremehua sekä kahvia/teetä (sis. pähkinää)

Jottain eksoottista 15€

Avocado bagel, tuoreita hedelmiä, kaurajogurtti, tuoremehua sekä kahvia/teetä (vegaaninen)

Ota
yhteyttä

Autamme ilomielin

Jos haluat varata Hotelli Vihannonkulman yksitystilaisuutta varten tai keskustella majoitukseesi liittyvistä henkilökohtaisista tarpeistasi, ota yhteyttä.