Aamiainen

Maittava aamiainen hotellilta tai omasta jääkaapista?

Hotellimme tarjoaa lisäpalveluna 4 erilaista ja maittavaa aamiaisvaihtoehtoa, jotka tulee tilata huoneen varauksen yhteydessä. Tällä palvelulla haluamme kantaa kortemme kekoon ruokahävikin vähentämisessä, ja jokainen saa valita itselleen sopivimman aamun aloituksen. 

Kaikki aamiaisemme ovat laktoosittomia. Kahvin ja teen kanssa on tarjolla sekä laktoositon maito että kauramaito. ”Jottain eksoottista” on kasvissyöjälle ja vegaanille sopiva vaihtoehto.

Gluteenittoman aamupalan voit valita lisäpalveluista erikseen.

Mahdolliset muut ruoka-aineallergiat tai erikoisruokavaliot toivomme teidän ilmoittavan varauksenne yhteydessä, Lisätietoa-osiossa. Mikäli yövyt useamman yön, muistathan tilata haluamasi versiot jokaiselle aamulle, ja lisätietoon ilmoittaa mille aamulle minkäkin aamiaisen haluat.

Tarjolla olevat vaihtoehdot ovat loimaalaisittain seuraavat:

Sillai ku saaristosa 15€

Saaristolaisleipää munavoilla ja kylmäsavulohella, tuoreita hedelmiä, jogurtti, tuoremehua sekä kahvia/teetä

(Loi)maalta kotosi 15€

BLT Sandwich munalla (pekonia, paistettua munaa, paahtoleipää, tuorejuustolevitettä, salaattia ja tomaattia), tuoreita hedelmiä, jogurtti, tuoremehua sekä kahvia/teetä

Suuresa maailmasa 15€

Kahdella tapaa täytettyä croisanttia (parmankinkku ja nutella), tuoreita hedelmiä, jogurtti, tuoremehua sekä kahvia/teetä (sis. pähkinää)

Jottain eksoottista 15€

Avocado bagel, tuoreita hedelmiä, kaurajogurtti, tuoremehua sekä kahvia/teetä (vegaaninen)

LISÄTIEDOT

Mikäli olet tilannut aamiaisen, se on tarjolla arkisin klo 7 -10 välillä, ja viikonloppuisin/pyhäpäivisin klo 8 – 11 välillä ala-aulassa. Kaikki aamiaisemme ovat laktoosittomia. Kahvin ja teen kanssa on tarjolla sekä laktoositon maito että kauramaito. ”Jottain eksoottista” on kasvissyöjälle ja vegaanille sopiva vaihtoehto. Mahdolliset muut ruoka-aineallergiat tai erikoisruokavaliot toivomme teidän ilmoittavan varauksenne yhteydessä, Lisätietoa-osiossa. Mikäli yövyt useamman yön, muistathan tilata haluamasi versiot jokaiselle aamulle, ja lisätietoon ilmoittaa mille aamulle minkäkin aamiaisen haluat.

Asiakkaillamme on myös mahdollisuus hoitaa itse aamiaisensa, sillä huoneen jääkaappiin (Logik Table Top jääkaappi 67 L) mahtuu myös omat eväät, mikäli aamiaisvaihtoehdoistamme ei löydy itselleen sopivaa vaihtoehtoa.

Ota
yhteyttä

Autamme ilomielin

Jos haluat varata Hotelli Vihannonkulman yksitystilaisuutta varten tai keskustella majoitukseesi liittyvistä henkilökohtaisista tarpeistasi, ota yhteyttä.