Huoneet

Boutique-hotelli Vihannonkulma yllättää yöpyjänsä persoonallisilla yksityiskohdilla

Hotelli Vihannonkulma on ainutlaatuinen kokonaisuus persoonallisena pikkukaupunkina tunnetulla Loimaalla. Liikemies Olli Vihannon yksityiskotina ja Vihanto Oy autoliikkeenä aiemmin toiminut rakennus on säilynyt helmenä 1950-luvulta tähän päivään. Rakennuksesta on nyt kuoriutunut persoonallinen huoneistohotelli, jossa on haluttu vaalia mahdollisimman paljon alkuperäisiä piirteitä. 

Vihannonkulmassa on 9 uniikkia huonetta kolmella eri teemalla: Classic, Nordic ja Retro. Viimeistellyt tilat tarjoavat runsaasti herkullista silmänruokaa 1950-luvun sisustustyylistä innostuneille.

Classic

Lempeän kauniit Classic -huoneemme kutsuvat rentouttavaan joutenoloon ja rauhallisiin uniin. Classic -huoneet on sisustettu alkuperäisillä 50-luvun kalusteilla sekä ajattoman kauniilla kotimaisella designilla. Classic huoneista huoneet 1 Suite ja huone 3 ovat lemmikkihuoneita, jonne myös lemmikit ovat tervetulleita.

Nordic

Nordic -huoneissamme on tilaa hengähtää. Huoneet on sisustettu nimensä mukaisesti pohjoismaiseen tyyliin pehmeästi ja raikkaasti, ripauksella Vihannonkulman 50-luvun henkeä. Luonnollisten materiaalien ja sävyjen ympäröimänä on mukava levähtää hetkeksi. Nordic huoneista huoneet 5 ja 9 ovat myös lemmikkihuoneita, jonne lemmikit ovat tervetulleita

Retro

Kodikkaan tunnelmallisissa Retro -huoneissamme saat nauttia Vihannonkulman alkuperäisistä piirteistä kauniilla nykyaikaisilla viimeistelyillä. Retro -huoneet pursuavat toinen toistaan persoonallisempia yksityiskohtia, sillä huoneet on kalustettu pääsääntöisesti rakennuksen mukana perimillämme vintage-aarteilla. Retro huoneista huone numero 6 on myös lemmikkihuone, jonne voit ottaa myös karvaisen perheenjäsenesi mukaan majoittumaan.

Tarinamme

Elämä palaa Vihannonkulmaan

Hotelli Vihannonkulma on ainutlaatuinen kokemus eläväisenä pikkukaupunkina tunnetulla Loimaalla, Varsinais-Suomessa. Olemme herättäneet henkiin kaupunkimme keskustassa lähes 30 vuotta uinuneen, liikemies Olli Vihannon yksityiskotina ja Vihanto Oy:n autoliikkeenä toimineen kauniin rakennuksen.