Retro

Kodikkaan tunnelmallisissa Retro -huoneissamme saat nauttia Vihannonkulman alkuperäisistä piirteistä kauniilla nykyaikaisilla viimeistelyillä.

Retro -huoneet pursuavat toinen toistaan persoonallisempia yksityiskohtia, sillä huoneet on kalustettu pääsääntöisesti upeilla vintage-aarteilla.

Huone 6 - Retro, Junior Suite

Herää viipyillen uuteen päivään.

Retroilua kauniisti. Rakennuksen 70-luvulla rakennetussa jatko-osassa tunnelma on haluttu säilyttää. Mudanvihreä vinyylitapetti, Tammi-parketti ja kylpyhuoneen kaakelit kunnioittavat tilan alkuperäistä arkkitehtuuria. Kalustuksessa on myös valittu rohkeasti aikakaudelle luonteenomaisia kalusteita raikkautta unohtamatta.

Huone edustaa Retro huoneita. Huone on kalustettu pääsääntöisesti 70-luvun teak kalusteilla, joihin on yhdistetty myös muita aikakauden kalusteita. Timberwisen lämpimän vaaleanruskea Tammi Caramel lankkuparkettilattia luo kauniin pohjan teak kalusteille. 70-luvun vuodesohvalla voi majoittua 2 henkilöä, ja pyöreän keittiönpöydän ääressä voi viettää aikaa perheen tai ystävien kanssa. Huoneesta löytyy Matrin Queen size parisänky, sekä Familonin laadukkaat petivaatteet. Keittiön ja kylpyhuoneen kruunaavat upeat vihreät laatat yhdistettynä ruskean sävyihin.

Huoneen varustelu

Makuuhuone
Matrin Queen size parisänky, Familonin laadukkaat vuodetekstiilit, vuodesohva (120 cm avattuna), ruokapöytä ja tuolit 4 hengelle, 50” Samsung Frame taulu TV, Wifi, matkalaukkuteline

Keittiö
Astiat ja aterimet 4 – 6 hlölle, jääkaappi, mikro, vedenkeitin, kuivauskaappi, leikkuulauta, yleisveitsi, pikakahvi, sekä teevalikoima

Kylpyhuone
Suihkukaappi, pyyhkeet, hiustenkuivain, Sees-kylpysarjan tuotteet

Muuta infoa

Silitysrauta ja -lauta sekä vauvan hoitopöytä ovat lainattavissa huoneeseen ala-aulan säilytystilasta.

Huoneeseen voi myös tuoda lemmikin mukanaan pientä lemmikkilisää vastaan (karvakavereiden jälkeen siivous toteutettava normaalista poiketen).

Tähän huoneeseen on mahdollista tilata parisängyn erottaminen erilleen, ja sänkyjen petaamisen kahdeksi 80 cm leveäksi erilliseksi vuoteeksi.

Huone 7 - Retro

Anna mielesi levätä.

Vihannonkulman alkuperäiseen tunnelmaan pääse käsiksi huoneen seitsemän, kylpyhuoneessa, jossa kaikki on säilytetty ennallaan. Koboltinsiniset kaakelit kukkakuvioineen ja vaaleankeltaiset posliinikalusteet ovat poikkeuksellisen hyvässä kunnossa ja näkemisen arvoiset. Hotellihuoneessa jatkettiin kylpyhuoneen sinisellä teemalla raikastamalla se puhtaanvalkoisella ja tammiparketilla.

Huone edustaa Retro huoneita ja on ehdottomasti yksi hotellimme mielenkiintoisimmista huoneista. Huoneen alkuperäinen kylpyhuone on hotellimme kruununjalokivi. Lisäksi huoneen erillinen wc on todellinen retrohelmi ruskeakeltaisella sävytyksellään. Huoneen siniset vinyylitapetoidut seinät yhdistettynä upeaan Timberwise Designparketti Tammi Chevron lattiaan ovat vaikuttava ja rauhoittava yhdistelmä, jota valkoisen sävyt kirkastavat. Huoneen kaunis tammirimoitettu sängynpääty on räätälöity huoneeseen. Huoneesta löytyy Matrin Queen size parisänky, sekä Familonin laadukkaat petivaatteet. Sinisessä keittiössä on upea laatoitettu keittiöntaso ja posliiniallas.

Originaalissa kylpyhuoneessa on säilytetty originaalit suihkusuuttimet kauniina koristeena, ja käyttöä varten on asennettu uusi toimiva suihku. Upean teak kaapiston ääressä voit kaunistautua tai komistua ison peilin edessä.

Huoneen varustelu

Makuuhuone
Matrin Queen size parisänky, Familonin laadukkaat vuodetekstiilit, työpöytä ja tuoli, nojatuoli, 43” Samsung Frame taulu TV, wifi, kokovartalopeili, matkalaukkuteline

Keittiö
Astiat ja aterimet 2 hlölle, jääkaappi, mikro, vedenkeitin, astiankuivausteline, leikkuulauta, yleisveitsi, pikakahvi, sekä teevalikoima

Kylpyhuone
Kylpyamme, suihku, iso peilikaapisto, Sees-kylpysarjan tuotteet, pyyhkeet, hiustenkuivain

Muuta infoa

Silitysrauta ja -lauta sekä vauvan hoitopöytä ovat lainattavissa huoneeseen ala-aulan säilytystilasta.

Huone 8 - Retro

Ota hetki itsellesi.

Syvän lehmuksenvihreän huoneen värimaailma sovitettiin alkuperäisiin ikkunapokiin ja laatoitukseen. Tummaa Eben-sävyistä tammiparkettia parkettia hyödynnettiin myös sängynpäädyssä, joka viimeisteltiin tammilistoin. Kylpyhuoneen lisäetuna on iso ikkuna Turuntielle. Huoneeseen on myös valikoitunut talon alkuperäisiä vanhoja kalusteita.

Huone edustaa Retro huoneita ja sen upean tunnelman luo Timberwisen designparketti Tammi Herringbone Eben lattian ja kauniin vihreiden seinien yhdistelmä. Huoneesta löytyy Matrin Queen size parisänky, sekä Familonin laadukkaat petivaatteet. Huoneessa voi istuskella Vihannoilta perityssä istuinryhmässä, tai rentoutua muhkean samettipäällysteisen nojatuolin syleilyssä. Huoneessa ei ole keittiötä, mutta varusteluun kuuluvat jääkaappi, mikro, vedenkeitin sekä astiat kahvin/teen nauttimiseen. Raikkaasta kylpyhuoneesta löydät suihkukaapin ja kotimaiset Sees kylpysarjan tuotteet.

Huoneen varustelu

Makuuhuone
Queen size parisänky, Familonin laadukkaat vuodetekstiilit, istuinryhmä, nojatuoli, 43” Samsung Frame taulu TV, wifi, kokovartalopeili, matkalaukkuteline

Keittiö
Astiat ja aterimet 2 hlölle, jääkaappi, mikro, vedenkeitin, leikkuulauta, yleisveitsi, pikakahvi, sekä teevalikoima

Kylpyhuone
Suihkukaappi, Sees-kylpysarjan tuotteet, pyyhkeet, hiustenkuivain

Muuta infoa

Silitysrauta ja -lauta sekä vauvan hoitopöytä ovat lainattavissa huoneeseen ala-aulan säilytystilasta.

Tähän huoneeseen on mahdollista tilata parisängyn erottaminen erilleen, ja sänkyjen petaamisen kahdeksi 80 cm leveäksi erilliseksi vuoteeksi.